Je leest het goed! We willen heel graag uitbreiden naar een ‘alles biedende’ dans/sportschool met het creëren van een community waar mensen komen om zich goed te voelen en om zich tot ontwikkelen naar hun beste ‘ik’. In onze eerste 2 jaar als dansschool hebben we dat al kunnen doen, door middel van een persoonlijke benadering in onze lessen en onze leerlingen te helpen hun grenzen op te zoeken. Wij willen de positieve verandering maken en openheid in onze leerlingen er uit halen, wat maakt dat ze zekerder, gelukkiger en gezonder in hun schoenen staan. Zowel in hun dagelijkse leven, als in hun creatieve uiting in dans, sport en hun sociale ontwikkeling.

Toch merken wij, dat we daar meer voor nodig hebben. Meer aanbod in ons bedrijf, voor iedere doelgroep die je maar kan bedenken.

Ons Plan

Momenteel hebben 1 pand/studio waarin we danslessen geven en willen uitbreiden naar..

 • (In totaal) 2 Danszalen, 1 grote en 1 kleinere
 • Eet Cafe
 • Kantoor hoek
 • Fitness Ruimte

Waarin willen aanbieden:

 • Uitgebreid aanbod in dans stijlen. (Afrodance, Salsa, Rolstoeldans, Jazz Ballet en nog veel meer!)
 • Personal Training en Fitness training, ook vrij trainen
 • Workshops, (Kinder) feestjes & Lezingen. Denk maar aan cupcake workshops, of dansfeestjes, lezingen van sprekers internationaal
 • Life coach, professionele begeleiding voor zowel volwassene en kids
 • Community, sociaal samen komen bij de cafe. Een game hoek/hangout voor leerlingen. Naschoolse workshops voor kinderen die het moeilijk thuis hebben en/of gepest worden
 • Heel veel leuke events!
 • Nog veel meer..

Hoe kan je helpen?

Uiteraard zal dit allemaal een aardige grote verbouwing en investering zijn en daar kan je ons bij helpen! Dit kan op meerdere vlakken.

Vreemd Vermogen/Lening: Je kan ons een bedrag van 0 tot duizenden lenen, waarbij je over een loop van 5 jaar het bedrag van ons terug krijgt + 5% rente.

Donatie/Sponsor: Je kan een klein of groter bedrag ook aan ons doneren. Als je ons plan supertof vind en het graag als individueel wilt ondersteunen, is dat via deze weg ook mogelijk!

Locatie

Momenteel hebben we een pand op het oog in het Blaricummermeent en zelfs als het die locatie niet word zullen we ons vestigen in het Blaricummermeent. De kosten die we vooral nodig hebben om dit mogelijk te maken gaat naar de verbouwing en onze begin kosten van het eerste half jaar aan personeel & producten.

Het Bedrag & Benefits

Het doelbedrag is €100.000,-

Crowdfounding Uitbreiding Dansschool Laresz

Het start met een euro. Kies het aantal euro’s waar je ons mee wil ondersteunen. De sponsor/investeerder krijgt altijd te zien, waar het geld naar toe gaat. Heel erg bedankt! Dance Love, Team Laresz Doel: €100.000,- Opgehaalde bedrag tot nu toe: €0,00

€1,00

Benefits:

tot €250,-

Gratis Lunch of maand sporten/dansen.

€250,-  tot €1000,-

 

Tijdsloop: We starten in de zomervakantie met bouwen en betalen vanaf 1 september 2018 de Leningen terug en willen dan ook gelukkig in Business gaan.

Dit betekent dat de uiterlijke datum van terugbetaling 1 september 2023 is.