Team Laresz

 

60547135_663552264085882_2971165793057767424_o

Andrew Campbell – Fitness Docent & Boekhouder
Andrew geeft bij ons de Yoga & Pixformance lessen.

Andrew heeft z’n hele leven verschillende sporten competitief beoefend, van zwemmen, tot rugby, tennis, badminton, atletiek en voetbal.

De laatste jaren heeft hij meer focus gelegd op fitness en yoga en heeft tot doel anderen te helpen profijt uit deze oefeningsvormen te halen.


64592990_2482788825341145_5115525402105741312_n

Lara Campbell – Eigenaresse & Dans/Fitness Docent
Lara geeft les aan de wedstrijdgroepen, Street/Hiphop groepen, Zumba Gold & Workout lessen.

Het avontuur begon voor Lara toen ze nog vrij jong was. Toen ze 5 was volgde zij Ballet & Jazz Ballet lessen en is daarna overgestapt naar Streetdance/Hip-Hop. Met altijd een passie voor optreden, muziek en dans was ze altijd wel bezig met iets in die richting. Toen ze op haar 19e besloot om haar leven volledig om te toveren in naar haar eigen wens en om goed te werken aan zelf ontdekking en haar eigen gezondheid, vond ze haar passie voor het fitvak en voornamelijk: Zumba! Zumba betekende, samen komen, plezier hebben, zelf acceptie en jezelf kunnen zijn! Absoluut ook, fit zijn! Dit wilde zij ook voor anderen!

In 2015 startte ze met cursussen volgen en leerde vooral door zelf te experimenteren met voeding en door leergierig te zijn in de sportschool en ook door heel veel in verschillende boeken te neuzen. In minder als 1 jaar heeft ze: Aalo Fitness Trainer Level 1, Zumba Basic 1, Zumba Kids & Kids Jr., Zumba Toning, Zumba Gold & STRONG By Zumba allemaal behaald en is ook gelijk ermee aan de slag gegaan. In april 2016 startte ze als Personal Trainer en heeft inmiddels lessen op meerdere locaties gegeven.

Toen waren we hier! Met een grote droom om een eigen sport & dansschool te hebben is ze meer dan gemotiveerd iedereen de plezier, fitheid, gezondheid en zelfontdekking de te bieden die zij ook voor haarzelf ondervond.


Stash Ferdinands – Dans Docent
Stash geeft bij ons de Breakdance lessen.

Als je het over Stash hebt dan heb je het over beweging. Hij is een energiek persoon die er van houdt om creatief bezig te zijn. Op zijn vijftiende is hij begonnen met break en afgelopen voorjaar op zijn 22e afgestudeerd aan de dansopleiding van het Creative College. In zijn lessen word er hard gewerkt om in ieder het beste uit zichzelf te halen.


69591_781174828567125_376093335_n


Linda Koenen – Dans Docent
Linda geeft bij ons de Modern lessen.

Als klein meisje begon ik met ballet. Hoe ouder ik werd hoe meer soorten dansstijlen ik ging volgen; ballet, streetdance, showmusical, tapdans, jazz, werelddans en flamenco. Ik heb het allemaal met veel plezier gevolgd!

Mijn grote droom was om danslerares te worden.
Dit is mij gelukt en ben in 2011 afgestudeerd als dansdocent van het Novacolle Dans/Cios.
Wij hebben veel stages moeten lopen met veel verschillende leeftijden.

Ik heb veel verschillende dingen gedaan van workshop geven tot hele voorstellingen in elkaar zetten, zelf dansen op het podium tot op TV en heb hier veel ervaring mee opgedaan.


IMG_7244

Priskilla Pupella – Assistent Manager & Dans Docent
Priskilla geeft les aan onze wedstrijdgroep Genesis, Peuters 2-5, 5+ groep en Street/Hiphop groepen.

Ik ben een typisch gevalletje van ervaring. Geen opleiding of cursussen, gewoon alles blijven volgen en most important: blijven dansen!

Toen ik 8 jaar was zette ik mijn eerste stappen in een dansschool en ben ik begonnen met ballet. Een jaar later kwam daar jazzballet en showballet bij. Vanaf het moment dat ik een lesje streetdance/hiphop volgde was ik verkocht en heb ik geen les meer gemist. Dag in dag uit was ik aan het dansen, videoclips op MTV bekijken, opnemen, nadoen en thuis shows geven.

Op mijn 10e werd ik gevraagd om mee te doen met de wedstrijdgroep waar ik volmondig (en misschien wel half gillend) ja op heb gezegd. Ook danste ik bij mijn tweede dansschool in de wedstrijdgroep en heb ik vaak op het podium gestaan.

Dansen in een wedstrijdgroep heeft mij zoveel geleerd!
Je ontwikkelt niet alleen jezelf maar leert ook om samen te werken, elkaar te motiveren en scherp te houden want je bent met z’n allen verantwoordelijk voor het eindresultaat. Als je dan na zo’n spannende dag de beelden terug ziet besef je “wauw we did it!”

De afgelopen jaren heb ik ook lessen gevolgd van Eszteca Noya in Amsterdam en heb ik meegedaan aan een workshop van Timor Steffens waar ik naast hem op het podium eindigde en samen met hem mocht dansen, wat een geweldige ervaring was dat!

In het dagelijks leven ben ik mama van een stoere prinses van 10 en werk ik bij SushiPoint als regio consultant. Naast dansen zing ik ook de hele dag, heb in bandjes gezeten, heb meegedaan aan TVOH en heb ik samengewerkt met FUNX. Zoals je leest ben ik altijd wel met iets creatiefs of muzikaals bezig.

Hoop dat ik jullie kennis mag laten maken met the wonderful world of hip-hop.


 

Shannon de le Rambelje – Dans Docent

Shannon geeft bij ons de Dancehall lessen.

Shan is een ‘OG’ Huizen danser, maar is vanuit haar hobby op jonge leeftijd, overal heen en weer gevlogen.

 Zo is ze, afgestuurd in 2016 van ‘The Art & Entertainment College ROC’ in Amsterdam. Heeft ze een podium gedeeld met Buddy Vedder & Lil’ Kleine. Deed ze mee aan Britain’s Got Talent.. Noem maar op!

Maar vooral het allerleukste, geeft ze les aan talloze meiden in NL in meerdere studio’s en weet ze er altijd een gezellig feestje van te maken. Wij zijn super excited om haar weer terug naar ‘thuis’ te halen om nog meer leuke Tieners aan het dansen te krijgen.