Priskilla Pupella

jz7OC_BG

Ik ben een typisch gevalletje van ervaring. Geen opleiding of cursussen, gewoon alles blijven volgen en most important: blijven dansen!

Toen ik 8 jaar was zette ik mijn eerste stappen in een dansschool en ben ik begonnen met ballet. Een jaar later kwamen daar jazzballet en showballet bij.
Vanaf het moment dat ik een lesje streetdance/hiphop volgde was ik verkocht en heb ik geen les meer gemist. Dag in dag uit was ik aan het dansen, videoclips op MTV bekijken, opnemen, nadoen en thuis shows geven.

Op mijn 10e werd ik gevraagd om mee te doen met de wedstrijdgroep waar ik volmondig (en misschien wel half gillend) ja op heb gezegd. Ook danste ik bij mijn tweede dansschool in de wedstrijdgroep(en) en heb ik, oa samen met Regillio Cyrus, vaak op het podium gestaan.

Dansen in een wedstrijdgroep heeft mij zoveel geleerd!
Je ontwikkelt niet alleen jezelf maar leert ook om samen te werken, elkaar te motiveren en scherp te houden want je bent met z’n allen verantwoordelijk voor het eindresultaat. Als je dan na zo’n spannende dag de beelden terug ziet besef je “wauw we did it!”

De afgelopen jaren heb ik ook lessen gevolgd van Eszteca Noya in Amsterdam en heb ik meegedaan aan een workshop van Timor Steffens waar ik naast hem op het podium eindigde en samen met hem mocht dansen, wat een geweldige ervaring was dat!

In het dagelijks leven ben ik mama van een stoere prinses van 9 en werk ik bij SushiPoint als regio consultant en management assistent. Naast dansen zing ik ook de hele dag, heb in bandjes gezeten, heb meegedaan aan TVOH en heb ik samengewerkt met FUNX. Zoals je leest ben ik altijd wel ergens mee bezig.

Hoop dat ik jullie kennis mag laten maken met the wonderful world of hip-hop.