Personal Training

Nieuw!

In het jaar 2015 behaalde Lara Campbell haar Fitness Trainer Diploma via Aalo Opleidingen en is sinsdien alleen maar bezig met het uitbreiden van haar kennis in het vak en heeft alleen maar meer certificaten bij de verzameling toegevoegd. Ook traint ze al een jaar lang Ramona Buitendijk, die sinds januari 2017 super fit is en niet meer te stoppen is!

Wat houd Personal Training in?

Personal training is een fitness/workout sessie 1 op 1 met een persoonlijke trainer waarmee je aan je doelstellingen werkt. Dit kan, conditie/uithoudingsvermogen zijn, kracht en/of het verminderen van je vetpercentage. Je hebt dan vast een moment in de week wanneer je getraint word en dat zouden zo drie uur in de week zijn. Afhankelijk van de doelen worden de oefening bepaald en rouleren ze termaten er resultaat geboekt word.

Voeding

Hoewel het makkelijk is om je aan een vast schema te houden van recepten, zijn wij het meest een voorstander aan het aanleren van een persoonlijke balans in wat gezond is en wat bij jou past. We zullen je veel kennis bieden over voeding en wat voeding voor je lichaam doet en wat je wanneer nodig hebt. Met een Personal training pakket komt de hulp met voeding er altijd bij.

Voor wie is dit bedoelt?

Wij zijn gespecialiseerd om vooral de ‘standaard’ doelstellingen aan te pakken en kunnen helaas niet hulp bieden aan sporters met heftige chronische blessures en/of erge lichamelijk klachten. Vooral dus voor mensen die sterker, fitter en strakker willen worden.

Hoe start ik?

We starten met een kennismakingsgesprek en aan de hand daarvan plannen we een proefles met de eenmalige kosten van 25 euro. Daarna plan je een plan in van een jaar of half jaar, met het aantal trainingen in de week en het voedingsadvies.

Kosten

Een proefles Personal Training kost altijd 25 euro.

De lessen zijn 42,50 per training wat 1-1,5 uur op een dag is.

Onze betalingen kunnen via factuur, maar met voorkeur op incassering per eerste van de maand.