Nieuws

Het Buiten & Aangepast Livestream Rooster!

Beste ouders en dansers,

Hierbij onze officiële Roosters voor zowel de nieuwe buiten lessen als de aangepaste Livestream lessen.

Er zijn een aantal aanpassingen. Dit uiteraard door de maatregels waar we ons aan moeten houden. We hebben twee doelgroepen. De kids tot 12 Jaar & 13-18 jaar.

We hebben via de whatsapp groepen nog het een en ander toegelicht, maar hier nog even de regels voor de buitenlessen!

– Neem je eigen bidon mee

– Verzamelen 10 minuten van tevoren voor de dansschool

– Ten Alle tijden luisteren naar de begeleiding en regels

– Dans is op het grote grasveld

– Free runnen en Breakdance bij het skatepleintje naast het grote grasveld

– ben je 12 of jonger dan 12 dan hoef je geen 1,5 meter afstand te houden

– Ben je 13+ dan moet je ten alle tijden 1,5 meter afstand houden.

– altijd 1,5 meter afstand van de begeleiding houden – thuis naar de wc! – na de training meteen naar huis

– ouders mogen niet op het terrein komen, zowel op de velden als bij de dansschool

Verder zal Stash om de week les geven. Deze week zal hij online Livestream les geven en volgende week buiten. Stash geeft dus les aan alle kids onder de 12 en Richie 13-18 Jaar.

Ook willen we jullie juist uitnodigen om meerdere lessen mee te doen! Hier zullen niet extra kosten voor in rekening worden gebracht. We willen jullie als trouwe, lieve, gezellige en actieve leden graag belonen. Dus ook de zusjes en broertjes zijn welkom, mits ze in de doelgroep vallen. Laat het ons wel even weten als de kids iemand mee nemen. Zodat we daar op voorbereid zijn!

Fijne dans en Free Run week,

Love,

Team Laresz &  Team RMB – Free Run Academy

Screenshot 2020-05-06 at 15.37.03
Buiten Les Rooster
Screenshot 2020-05-06 at 15.36.58
Livestream Les Rooster

Laresz gaat Buiten Dansen & RMB Free Run buiten Free Runnen! – Vanaf Dinsdag 5 Mei 2020

Beste ouders en dansers,
We hebben allemaal heel geduldig gewacht en dat geduld word beloont.
We hebben officieel een goedkeuring van de gemeente gekregen om met de doelgroepen t/m 12 jaar & 13 t/m 18 Jaar buiten onder de verplichte maatregelen buiten te gaan dansen. Super goed nieuws natuurlijk!
Maar, hier zijn absoluut regels aan verbonden die moeten worden gevolgd worden.
Als wij ons niet aan deze regels houden kan de goedkeuring worden ingetrokken, een leerling niet kunnen mee sporten, krijgen zowel de leerlingen als wij als bedrijf een boete. Het zal een hoop aanpassing zijn voor de kids, dus wij vragen van jullie als ouders medewerking om dit voor ons alles mogelijk te maken.
Graag maximaal 10 minuten voor de activiteit aanwezig voor de dansschool (Stroomzijde 6, 1261 ZW Blaricum). Op verzoek van de gemeente om de kinderen, mits ze oud genoeg zijn alleen op de fiets te laten komen. Anders mogen de kinderen alleen afgezet worden. De ouders mogen niet met de kinderen mee om zich aan te melden.
De kinderen worden per groep begeleid naar het veld na het aanmelden door Lara. Er zal 10-15 minuten roelering tijd zijn tussen de groepen zodat we geen vermenging van doelgroepen hebben en genoeg tijd hebben om alles soepel en veilig te laten lopen. Kinderen moeten na afloop van de lessen meteen naar huis.
In de bijlage de uitgebreide regels en maatregelen waar wij ons aan moeten houden met afbeeldingen toegevoegd.
Het rooster word morgen volledig bekend gemaakt. Dit kan er anders uit zien omdat er normaal groepen gemengd zijn. De groepen worden ingedeeld in groepen van jeugd t/m 12 jaar en 13-18 jaar.
Jeugd t/m 12 jaar mag onderling lichamelijk contact hebben. Maar niet met de docenten/begeleiders aanwezig.
Jeugd van 13-18 jaar moeten 1,5 afstand van elkaar houden. Dit ook nogmaals ook van de begeleiders.
Zoals we al zeiden, gaan we morgen beginnen. Begint jou groep morgen buiten?! Dat zal dan vanavond nog gedeeld worden via de whatsapp groepen.
We kunnen niet wachten om jullie te zien en om aan de slag te gaan!
Dance Love,
Team Laresz

Screenshot 2020-05-04 at 18.01.51Screenshot 2020-05-04 at 18.01.39

Buiten Dansen & Free Runnen?! – Corona Maatregelen vanaf 29 April 2020

Beste Ouders en dansers,

Zo fijn dat er mogelijkheden komen! Zo enthousiast als wij als team en leerlingen er van worden, moeten we de specifieke maatregelen van het Rijksoverheid en de Gemeente blaricum af wachten.

Gemeente Blaricum zegt het volgende week aan te kondigen. Er zal een document uit komen voor de Gemeente Blaricum welke sport aanbieders het kunnen en mogen doen en onder welke voorwaardes.

Wij gaan als team in de tussentijd goed sparren naar de mogelijkheden, mocht het betekenen dat we met zekerheid onze lessen buiten kunnen aanbieden. Voor nu, duim met ons mee en denk eventueel mee!

We hopen op het beste. Maar we zullen nog even wat geduld moeten hebben, zodat we de juiste beslissingen kunnen maken die aansluiten op de maatregelen.

Dance Love,

Team Laresz

Mei Vakantie

Beste ouders en dansers,
Bizar.. Maar er staat een ‘vakantie’ om de hoek. Al weten we nog niet hoe alles eruit gaat zien na de twee weken dat de scholen dicht zijn, kunnen we jullie dit zeker aan informatie geven!
Volgende week zijn we dicht. Met uitzondering van de Fitness/Zumba lessen.
We nemen een week er tussenuit in plaats van twee. Net genoeg zodat we allemaal even kunnen rechargen. Maar niet zoveel dat we dansen teveel gaan missen!
We zullen 27 April dus weer open zijn. We zullen de studio in ieder geval alvast voorbereiden op de maatregelen. We pakken de schoonmaak doeken, Tape voor 1,5 meter afstand en duimen met z’n allen voor het beste!
Fijne dansweek nog voor iedereen.
Groetjes,

Lara

Team Laresz