Lara Campbell

64592990_2482788825341145_5115525402105741312_n

Lara is de eigenaresse van ‘LARESZ’ en geeft los daar van ook Hiphop, Zumba & Fitness lessen en is sinds een jaar ook coach van een wedstrijdgroep.

Het avontuur begon voor Lara toen ze nog vrij jong was. Toen ze 5 was volgde zij Ballet & Jazz Ballet lessen en is daarna overgestapt naar Streetdance/Hip-Hop. Met altijd een passie voor optreden, muziek en dans was ze altijd wel bezig met iets in die richting. Toen ze op haar 19e besloot om haar leven volledig om te toveren in naar haar eigen wens en om goed te werken aan zelf ontdekking en haar eigen gezondheid, vond ze haar passie voor het fitvak en voornamelijk: Zumba! Zumba betekende, samen komen, plezier hebben, zelf acceptie en jezelf kunnen zijn! Absoluut ook, fit zijn! Dit wilde zij ook voor anderen!

In 2015 startte ze met cursussen volgen en leerde vooral door zelf te experimenteren met voeding en door leergierig te zijn in de sportschool en ook door heel veel in verschillende boeken te neuzen. In minder als 1 jaar heeft ze: Aalo Fitness Trainer Level 1, Zumba Basic 1, Zumba Kids & Kids Jr., Zumba Toning, Zumba Gold & STRONG By Zumba allemaal behaald en is ook gelijk ermee aan de slag gegaan. In april 2016 startte ze als Personal Trainer en heeft inmiddels lessen op meerdere locaties gegeven.

Toen waren we hier! Met een grote droom om een eigen sport & dansschool te hebben is ze meer dan gemotiveerd iedereen de plezier, fitheid, gezondheid en zelfontdekking de te bieden die zij ook voor haarzelf ondervond.