IMG_9878.jpg

Geeft street/hip-hop, gogo, dancehall en wedstrijdteams les. Jaimy Lee is vroeger zelf begonnen met ballet, naarmate ze ouder werd ging haar hart meer bij hiphop liggen.

Toen ze een jaar of 10 was begon ze wedstrijden te dansen met haar dansgroep. Hiermee zijn ze een paar keer NK-kampioen geweest en vele wedstrijden gewonnen en zelfs naar het buitenland geweest om mee te doen aan wedstrijden. Ze is altijd al bezig geweest met dansen en deed op haar middelbare school altijd mee met de talentenjachten. Uiteindelijk ging ze over naar lesgeven en dat doet zij met veel plezier en gezelligheid. Kinderen en jongeren moeten volgens haar op een leuke, spelenderwijs en enthousiaste manier zich kunnen ontwikkelen in dans.

Jaimy Lee heeft de opleiding mbo-jeugdzorg niveau 4 gestudeerd en is nu bezig met haar hbo-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Amsterdam.

Tevens geeft zij op dit moment niet alleen les bij Laresz, maar ook bij Flashstudio in Laren. Ze blijft zichzelf ontwikkelen en groeien om leuke choreografieën te blijven maken voor de kinderen en jongeren, zodat hun ook blijven groeien!