In samenwerking Met

screen-shot-2016-11-20-at-11-34-32

Laresz/Lara Campbell

Blog: https://mylifeaslaresz.com

YouTube Kanaal: https://www.youtube.com/Laresz

Ondersteuning: Uiteraard is het ook leuk als je jezelf kan steunen. Via mijn ZZP werk en mijn eigen blog en YouTube kanaal steun ik de dansschool zowel financieel en via promotie. Via een persoonlijke kijk, kunnen mensen mee maken hoe het er aan toe gaat in de dansschool en via mijn ZZP werk, komen meerdere mensen ook bij de dansschool terecht.


logosprthzn-hr

Sportief Huizen (Buurtsportcoach Project)

Website: http://sportiefhuizen.nl

Ondersteuning: Los van dans & Sportles geven in de dansschool en buiten het gooi, ben ik ook Buurtsportcoach in Huizen. Wat in houd dat we mensen, in mijn geval kinderen, in beweging maken door middel van ondertsteuning vanuit de gemeente. Zelf werk ik onder het project voor wijken, wat kids in beweging brengt die veel op straat hangen, misschien niet het geld hebben om op een sport te gaan en ze via die weg een gezonder en een positiever levensstijl te kunnen aanleren. We werk vaak samen met Sportief Huizen als dansschool. Zo gaan we vanaf Juni 2018 ook samen met Stash, Breakdance opzetten in de Oostermeent voor de wijkkinderen, om weer voor ons beiden meer kids in beweging te kunnen maken.


koetze-logo

Koetze Beveiligingtechniek B.V.

Website: http://www.koetze.com

Ondersteuning: Koetze was er zeker vroeg bij. Los van dat we goede oude kennissen van elkaar waren, zag Koetze het ook erg zitten om een ‘kleine en startende ondernemer’ te ondersteunen. Via Jeroen hebben wij een hele zeldzame en een goed beveiligd nieuw slot voor onze dansschool kunnen krijgen. Super tof. Niemand die zomaar binnen komt!


30623768_969970266503845_5867813611472158720_n

Jade’s Salon

Facebook: https://www.facebook.com/jadesalon.bakker

Ondersteuning: Los van de promotie die we voor elkaar kunnen doen, ondersteunt Jade’s Salon ons tijdens de dansshows in haar styling en maken ze super toffe dingen! De dames zijn er de aankomende show ook zeker bij.

Voor de show ‘Quotes’ had Jade zowel mijn haar silver/Paars gekleurd en had ze op de dag zelf in de pauze mijn haar nog super stoer gestyled voor dat ik zelf het podium op ging.


24799259_1640429742689745_7506910340040215314_o

De Balineven

Facebook: https://www.facebook.com/debalineven/

Ondersteuning: De Balineven, Stephan & Sander, zijn twee Indo’s (en neven) die samen graag met hout bezig zijn en er ook nog vreselijk creatieve en leuke dingen mee kunnen doen. Zo hebben de mannen voor ons een hele mooie wand van pallets kunnen maken als donatie en willen wij in ruil hun mooie creaties met jullie delen. Als jullie nog een boomhut in de tuin nodig hebben, zijn zij wie jullie moeten bellen!


BX1I5567.jpg

Studio 519

Website: http://www.studio519.nl

Facebook: https://www.facebook.com/studio519/

Ondersteuning: Tijdens de sportweek in de zomer 2017, stonden we lekker op het strand als dansschool met z’n allen het een en ander aan demo’s te geven toen we hem spotte. Een ‘Hobby’ fotograaf zei hij toen nog. Maar je zal heel snel van gedachten veranderen als je zijn gave sport actie foto’s ziet. Echt, gedetailleerd en vooral zo gaaf hoe hij het perfecte moment wist vast te leggen. Wij mochten na het optreden gratis alle foto’s van hem downloaden om ze weer te delen voor onze eigen promotie. Support him! De foto’s zijn zo vet!


img2D

De Kringloopwinkel Huizen

Website: http://www.kringloopwinkelhuizen.nl

Ondersteuning: Iets wat heel mooi en per ongeluk op ons pad kwam. Per September 2018 gaan we rolstoel dansen aanbieden via onze dansschool, met al hulp van meerdere instanties en de gemeente van Huizen, maar waar de Kringloopwinkel in Huizen mee kwam, was erg mooi. Vanuit hun persoonlijke, gezellige winkel die goede doelen ondersteunt met hun opbrengst hebben hun een mooi gebaar kunnen doen naar ons en hebben ons een gloednieuwe dans rolstoel kunnen sponsoren! Hoe gaaf. Wij hebben ‘in ruil’ heel veel van onze spullen uit huis en dansschool ook weer aan hun kunnen doneren en hebben zelf ook het een en ander kunnen shoppen bij hun. Hele verassende en leuke kleine (en grotere) dingen kom je tegen in hun winkel.