Sparen voor Laresz! | Bij Elke €10,- een spaarpunt bij Plus in Huizen

Beste Laresz Family,

We zijn nog lang niet klaar met al het sparen.. De Plus in Huizen heeft ons de geweldige kans gegeven om mee te doen met een spaaractie voor onze ‘club’ om onze shows, onze studio en wedstrijdgroepen een financiële ondersteuning te bieden. 

De supermarkt geeft bij elke €10,- aan besteding een spaarpunt die je kan schenken aan jou favoriete club die mee doet met de Huizen Plus actie. Wij vragen jullie dus, om vooral bij de Plus je boodschappen te doen en voor ons zoveel mogelijk punten te sparen! 

Ze schenken een totaal bedrag van €12.500,- aan alle clubs die mee doen in Huizen.

Meer over de spaarpunten actie hieronder…

“Spek de clubkas samen met PLUS van den Hoven . 

Een steuntje in de rug kunnen we na afgelopen seizoen wel gebruiken. Daarom organiseert PLUS van den Hoven van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november een unieke spaaractie: Spaar je club gezond. Klanten kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je er al één. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze club. Vergeet daarbij niet de sponsorpunten te activeren op plus.nl/sponsorpunten. Help onze club met de sponsorpunten van PLUS. 

PLUS van den Hoven stelt in totaal 12500 euro beschikbaar voor alle deelnemende clubs.

Ga voor meer informatie over de spaaractie naar www.plus.nl/club of vraag ernaar bij PLUS van den Hoven.”

Alvast heel erg bedankt, we zijn erg benieuwd hoeveel punten we samen zullen verzamelen! 

Dance Love,

Team Laresz

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: