Start Seizoen Laresz 2021 – 2022 | Maandag 23 Augustus

Beste Laresz Family, 

We hopen dat jullie een heerlijke zomer hebben gehad, maar wat hebben we jullie gemist..

 We gaan lekker weer beginnen! Vanaf aanstaande maandag 23 Augustus zullen we jullie weer met open armen ontvangen en gaan we weer hard aan de bak in de zaal. We hebben namelijk iets om naar toe te werken..

‘Changes’ dansshows – Zondag 28 November 2021 – Huis van Eemnes 

We zijn al een beetje begonnen met de voorbereidingen, maar we hebben nog even de tijd. Zondag 28 November 2021 hebben wij twee dansshows in het Theater van het Huis van Eemnes.

 Show 1 is van 15.00-17.00 uur & show 2 van 18.00-20.00 uur. Aan de middag show doen alle groepen mee en aan de avondshow doen de peuters/kleuters niet mee.

 Zoals het er nu naar uit ziet kunnen de shows doorgaan onder voorwaarden dat iedereen een Corona QR code kan presenteren. 

Tickets zijn te bestellen via https://lareszshop.com/product/changes-dansshow-laresz/ en je kan betalen via een directe bankoverschrijving of via Paypal. De tickets sturen wij daarna zelf digitaal via de mail op.

Details over de dag zelf sturen wij zsm op.

De nieuwe tussendeur

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Onze eigen (handige) boekhouder Andrew heeft voor ons een super gave wand in de studio geplaatst zodat we tijdens de lessen geconcentreerd door kunnen gaan en geen last hebben van de doorloop voor en na de lessen. Deze deur mag alleen geopend en dichtgemaakt worden door de docenten. Voor en na de lessen mag er dus gewacht worden in de hal of in de kleedkamer. De wand heeft wel hele mooie grote ramen, dus mee kijken kan altijd.

Winkeltje & Koffie / Thee / Limo aanbod

 Als je graag even wacht, even kletst voor en na de lessen dan hebben we een leuke zit plek in de hal waar je ook koffie, limonade en thee kan bestellen. Ook vullen wij wekelijks ons winkeltje aan in de gang waar je een kijkje kan nemen. Alle opbrengst gaat naar onze spaarpot voor onze nieuwe toekomstige locatie.

Huizen’s Got Talent / Jongeren van Huizen

Ook zijn wij samen met een aantal leerlingen en jongeren en volwassenen uit Huizen het initiatief ‘Jongeren van Huizen’ Gestart. Een stichting wat zich richt op de welzijn, ontwikkeling en geluk van de jongeren en jong volwassenen in Huizen. We zouden het super leuk vinden als jullie een kijkje nemen op onze social media naar wat wij al gedaan hebben en wat onze plannen zijn.

 Facebook: https://www.facebook.com/jongerenvanhuizen/ 

Instagram: https://www.instagram.com/jongerenvanhuizen/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@jongerenvanhuizen

Donatie link: https://www.doneeractie.nl/start-up-jongeren-van-huizen-stichting/-55263  

Ook organiseren wij vanuit Jongeren van Huizen de Talentenjacht ‘Huizen’s Got Talent’. Een talentenjacht voor jongeren van 10-18 jaar.

Iedereen met elke soort talent kan zich opgeven! Denk aan dans, zang, acteren, turnen, verhalen vertellen, DJ, Free run, goochelen.. Noem het maar op.

De hoofdprijs is €100,-, maar er zullen ook leuke prijzen te winnen zijn zoals gratis ijs van de Sundaes, bioscoopkaarten, een fotoshoot, lasergamen & nog veel meer!

 Meer over Huizen’s Got Talent? Kijk op https://www.facebook.com/huizengottalent  

Huizen’s Got talent vindt plaats op Zondag 21 November van 13.00-20.00 uur bij Stichting Gosepa in Huizen. 

Open les weken 23 Augustus – 3 Oktober 2021 

Ook bieden wij 2 gratis les weken aan voor nieuwe leden, maar ook bestaande leden. Wil jij graag een andere les uitproberen naast je huidige les? Dan kan je twee weken lang gratis kijken in andere lessen en wellicht iets vinden wat ook nog bij jou past. Niet-leden mogen dus ook twee weken gratis alle lessen uit proberen.

Deze actie is geldig van 23 Augustus – 3 Oktober 2021. 

Het Nieuwe Rooster 

Ons nieuwe rooster is af! Check it out.. https://laresz.com/rooster/

Extra aanbod dit seizoen 

Ook hebben we veel vraag naar extra aanbod. Super natuurlijk! Denk aan Yoga, Pilates, Salsa, Afro, Musical en nog veel meer. Wij gaan achter de schermen hard op zoek naar leuke docenten en een plekje op ons rooster hiervoor.

Informatie volgt snel.

Dance love,

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s