Kerstvakantie, Zwangerschapsverlof & De Eindshow in Juni 2021 | Nieuwsbrief Laresz

Beste Laresz Family, 


De tijd vliegt.. 2021 Staat om de hoek en Kerst mogen we volgende week ook weer vieren! Dit betekend uiteraard dat wij er ook even tussenuit gaan om knus voor de TV chocomel te drinken en lekker even de benen omhoog te gooien.  
We zullen twee weken helemaal dicht gaan. Dit zal van 19 December 2020 – 3 Januari 2021 zijn.Vanaf 4 Januari 2021 gaan onze deuren weer open! 
Ook zal ik zelf met zwangerschapsverlof zijn tot 7 Februari 2021. Dit betekend dat we telefonisch minder bereikbaar zijn en jullie ons het beste via een whatsapp bericht / mail kunnen bereiken. 

Ook niet onbelangrijk… 

De Eindshow 2021

We hebben aan het begin van dit seizoen al een datum met het Theater van Huis van Eemnes vastgesteld voor de eindshow van dit seizoen. Dat is namelijk Zondag 27 Juni 2021. Er staan voor deze dag twee shows geplant, een middag en een avondshow. 
We hebben via social media al bekend gemaakt wat het thema is, maar voor diegene die het gemist hebben, het Thema is ‘Changes’.

‘Na een gek jaar vol veranderingen in onze dagelijkse leven, in de wereld en ook mooie ontwikkelingen binnen onze dansschool, werd het meer dan logisch dat we iets met het onderwerp ‘Veranderingen’ moesten doen. 
Tijdens deze show hanteren we de serieuze thema’s die ons van binnen raken, maar vieren we ook een feest rondom de mooie veranderingen van het leven.


Changes, zijn eng voor velen, maar ook geweldig als ze omzetten in mooie ontwikkelingen!
Zet hem in je agenda!


*IVM de huidige COVID-19 maatregelen is er geen zekerheid over de geprikte datum. Daarom hebben wij er ook voor gekozen om de tickets nog even niet in de verkoop te zetten. Zodra wij een akkoord hebben, gaan ze in de verkoop.’


Hoewel het dit jaar even anders is dan anders, wensen wij jullie alvast fijne dagen! Dat we juist, lekker knus even mogen genieten van de mensen dichtbij ons en 2021 knallend in gaan. 


Groetjes, 


Lara Campbell 


Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s