Start Yoga Lessen + 4 Jaar viering op 1 November 2020 | Laresz Nieuwsbrief

Beste Ouders en Dansers, 
Als allereerste, willen wij jullie nogmaals allen bedanken voor het houden aan de maatregelen en mogen wij met trots zeggen dat onze lessen zowel met plezier en gezondheid allemaal goed lopen! We bedanken jullie voor jullie geduld, al het mee denken en vooral het mee doen. 
Laresz kan dankzij jullie, onder de gekke omstandigheden, lekker blijven dansen en sporten. Laten we dit ook vooral goed voortzetten. 
We hebben weer wat leuke dingen op de planning staan en ook wat extra informatie aan jullie door te geven.. 


Flessen Water

Ook dit gaat super! Iedereen neemt zijn eigen waterfles/bidon mee naar de les en vult ze lekker aan tijdens de les. Wel merken we dat we ook inmiddels de waterflessen in dansschool weer verzamelen. 
We vragen hierbij dus ook aan de kids om elke les even te checken of ze hun fles weer mee naar huis nemen en ook of ze hun eigen fles meenemen. Veel van onze leden hebben een ‘Dopper’ fles, wat er voor kan zorgen dat je deze nog wel eens met elkaar verwisseld. Een aantal leerlingen hebben dit al gedaan, maar wij geven als tip mee om je eigen naam op de fles te schrijven met een permanent marker. Zo weten we altijd dat de flessen weer in de goede handen mee naar huis gaan. 


Nieuwe Kids & Tiener Lessen?

Vooral onze kids & Tiener lessen vullen snel aan momenteel. We merken dat deze kids ook graag andere stijlen willen proberen en ook eventueel vaker les willen volgen in de week. We willen dus ook graag een leuk extra aanbod voor jullie op het rooster zetten! 
Wij zijn in ieder geval al van plan om Dancehall (vanaf 14+), Afro Dance (vanaf 8+) en Old School lessen in te roosteren. 
Hou het rooster dus goed in de gaten.. 
https://laresz.com/rooster-2-9/
Don’t worry… Ook voor de volwassenen komen er nieuwe lessen! 

Terugkeer Yoga Lessen

Yes! We beginnen weer met onze Heerlijke Yoga lessen. Wat in deze tijd ook zeker meer dan welkom is. 
Onze Yoga lessen worden gegeven door Andrew, die al 2 jaar Fitness Trainer bij ons is, uiteraard niet onbelangrijk, ook onze boekhouder is! Verder geeft hij sinds vorig jaar Yoga bij ons en zijn zijn Lessen vooral gefocust op kracht vanuit je Core en krachtige stretches. 

In de lessen van Andrew vind je de juiste balans van core/kracht oefeningen en rust in het leren om gaan met ademhaling en houding. We herintroduceren deze les graag aan iedereen in omgeving Blaricum en Huizen. Zo is de eerste proefles altijd gratis. 
We starten 19 oktober 2020 weer met de lessen! Kom gezellig een keertje mee doen! De lessen zullen dan elke maandag van 20.00-21.00 uur gegeven worden in onze studio. Als je hier graag bij bent, laat dit ons zeker weten. 


4 Jaar Viering


Zoals sommige al weten, bestaan we dit jaar 4 Jaar! Uiteraard kunnen we dit speciale moment niet zomaar voorbij laten gaan en willen we de kids + ouders graag een leuke dag aanbieden met leuke shop mogelijkheden en activiteiten. 
Zo is er voor de kids de mogelijkheid om mee te doen aan een talentenjacht en aan de ‘Laresz Spelen’. Tijdens de Laresz Spelen, spelen de kids 10 spellen. Wie er de meeste punten heeft, wint! Voor zowel de talentenjacht en de Laresz Spelen kun je je bij ons van tevoren aanmelden en ontvangen de winnaars van de wedstrijden een grote prijs! We horen graag als je hierbij aansluit! Ook vrienden, vriendinnen, broertjes/zusjes en familie zijn welkom. 
Wel willen we ivm de maatregelen van tevoren graag weten of je aanwezig bent en met hoeveel. We willen dit event ook in alle veiligheid waarmaken, zodat we allemaal met plezier van deze dag kunnen genieten. 
Meer info over deze dag en de partners die hierbij aansluiten… 
Dit jaar vieren we alweer ons vierde Jaar als Dans & Sportschool en dat willen we vooral vieren door onze kids en leden in het zonnetje te zetten.. Zo organiseren we een talentenjacht waar de kids aan mee kunnen doen en een super leuke prijs voor kunnen winnen. 
– Je kan alleen of met een groep mee doen. Jullie kiezen je talent, melden je aan bij ons, met wie en hoeveel kids je het doet en wat je graag wilt uitvoeren. Als je muziek wilt gebruiken, stuur naar ons toe welke muziek! Zal er ook de ‘Laresz Spelen’ plaats vinden, waar de kids aan me kunnen doen en ook een mooie prijs mee kunnen winnen. 
– We hebben 10 spelletjes waar je punten mee kan verdienen. Wie de meeste punten heeft aan het einde van de dag wint! Zo kan je koek happen, spijkerpoepen, de zakloop race mee doen.. Hoe ouderwetser, hoe beter! 
Kan je geschminkt worden!! 
Is AikinToys aanwezig en kan je super leuke speelgoed kopen! 
Is ook STUFF-Musthaves aanwezig en zal gave sieraden verkopen, speciale bandjes maken naar wens op de dag zelf voor jou. Ook haar super leuke kledinglijn meenemen en verkopen. 
Laresz – Home Made zal verse cake verkopen + gratis kopje thee of koffie erbij. 
Laresz – Shop zal merchandise verkopen, nieuwe merchandise introduceren en ook tweedehands spullen verkopen. 
De Twee grote prijzen bestaan uit.. 


– Speelgoed pakket van AikinToys – https://www.facebook.com/aikintoys/
– Leuke sieraden van STUFF-musthaves – http://www.stuff-musthaves.nl/
– Merchandise van Laresz – https://lareszshop.com/product-categorie/merchandise/

Sponsoring Wedstrijdgroepen

Ieder jaar zijn we op zoek naar nieuwe sponsors voor onze wedstrijdgroepen. We zijn al heel eind voor beiden groepen, maar vragen graag of jullie de groepen kunnen helpen aan het behalen van hun doelbedrag. Je kan het bericht delen, eventueel zelf een kleine donatie maken.. Alle hulp is welkom! 
Verhaaltje over… 

Wedstrijdgroep Genesis is onze nieuwste aanwinst in de Laresz family. De kinderen hebben een leeftijd van 7-9 jaar. 
Ze gaan dit jaar aan een heel nieuw avontuur beginnen als wedstrijdgroep. 2x in de week trainen, 10 wedstrijden op de planning, veel optredens ernaast maar vooral samen veel leerzame en gezellige momenten beleven. 
Ieder jaar zijn we op zoek naar extra ondersteuning voor onze wedstrijdteams en zijn we op zoek naar sponsoren die onze teams door dit avontuur heen willen steunen. We zijn voornamelijk op zoek naar sponsoren die kunnen helpen aan outfits die een heel jaar mee kunnen, waar de kids er als een geheel uit zien als ze dansen en onze dansschool in kunnen representeren! 
Hieronder valt.. 
– Een volledige outfit waar ze de wedstrijden in dansen. – Dansschoenen die 1-2 jaar mee kunnen, die worden gebruikt tijdens de wedstrijden en danslessen. – Een bijdrage aan de ‘Laresz’ Hoodies waar ze ook 1-2 jaar in kunnen trainen en op demo’s, wedstrijden en het dagelijkse leven, Laresz kunnen representeren. 
We hebben 8 toffe dansers aan te kleden dus alle hulp is welkom! 
Sponsor Genesis nu! ———————————————————— 
Sponsoren kan via de onderstaande ‘Tikkie’ Link. Je mag zelf kiezen hoeveel je wilt sponsoren en of je vermeld wilt worden! ‘Sponsoring Genesis’ via 
https://tikkie.me/pay/b86gr2ucv1i6buqpdbun
———————————————————— 
Doel €1000,- 
——————————————————— 
Bedrag gesponsord €750,- 
THANK YOU SPONSORS! 

Wedstrijdgroep New Classic is onze nieuwe & onze oudste Dans wedstrijdgroep met leeftijden van 10-13 jaar. 
Ze stappen een heel nieuw avontuur dit jaar in. 2x in de week trainen. Tot wel bijna 10 wedstrijden in de planning, natuurlijk veel optredens en veel leerzame en gezellige tijden die komen gaan. 
Ieder jaar zijn we op zoek naar extra ondersteuning voor onze wedstrijdteams en zijn we op zoek naar sponsors die graag onze teams door dit avontuur heen willen steunen. 
We zijn voornamelijk op zoek naar sponsors die onze kids kunnen helpen aan outfits die een heel jaar mee kunnen, waar de kids super gaaf in uit zien als ze dansen en onze dansschool in kunnen representeren! 
Hieronder valt.. 
– Een volledige outfit waar ze de wedstrijden in dansen. – Dansschoenen die 1-2 jaar mee kunnen, die worden gebruikt tijdens de wedstrijden en danslessen. – Een bijdrage aan de ‘Laresz’ Hoodies waar ze ook 1-2 jaar in kunnen trainen en op demo’s, wedstrijden en het dagelijkse leven, Laresz kunnen representeren. 
We hebben 10 toffe dansers aan te kleden, dus we kunnen jullie hulp zeker goed gebruiken. 
Sponsor New Classic nu! ————————————— 
Sponsoren kan via de onderstaande ‘Tikkie’ Link. Je mag zelf kiezen hoeveel je wilt sponsoren en of je vermeld wilt worden! ‘Sponsoring New Classic’ via 
https://tikkie.me/pay/ai5r1h3qsjvk5fvcdajn
———————————————————— 
Doel €1250,- 
——————————————————— 
Bedrag gesponsord €950,- 
THANK YOU SPONSORS! 

Eindshow? JA!

Ja, ja en ja! We gaan er zeker voor zorgen dat onze shows dit seizoen gebeuren.
Het Thema maken wij ergens in Oktober en verdere info bekend.. Hou Social media in de gaten! 
Verder wensen wij jullie een fijne dans en sport week! 


Dance Love, 


Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s