Toegang Dansschool Corona Tijd

Beste ouders en dansers, 


We hebben al twee heerlijke dansweken er op zitten en verwelkomen ook weer nieuwe Laresz Family members! Super gezellig. 


Hoewel we natuurlijk dan ook weer het liefst allemaal op een kluitje willen zitten en willen nakletsen en mee kijken met andere lessen, zijn we helaas nog beperkt hier in. 


Gelukkig houden de meeste ouders en dansers zich aan de regels en verlopen de wisselingen van les naar les goed en veilig. Het zou het mooist zijn, als we dit ook echt met zijn allen doen. 


Daarom vragen wij de aandacht voor onze volgende regels. Mits hier niet aangehouden word, mogen onze docenten hier op hand haven. 


– Ouders/verzorgers mogen de dansschool niet in. Kinderen worden afgezet voor de dansschool en ontvangen door de docent en na afloop ook brengen. Wij kunnen met onze beperkte ruimte, de 1,5 meter regel niet naleven.

 – Voor Proeflessers van de jongste doelgroep tot 5 jaar, mogen de ouders bij de eerste les wel aanwezig zijn. 

– We vragen de dansers en sporters meteen na de lessen naar huis te gaan. Ook hiervoor is geen mogelijkheid om onze ruimtes buiten de les aan de 1,5 meter te houden. 


Wij hopen dat we snel weer in een tijd komen dat we hier in kunnen versoepelen en weer gezellig en veilig kunnen nakletsen in de dansschool. 


Wij zullen zoveel mogelijk filmpjes en foto’s in de WhatsApp groepen delen om toch de betrokkenheid en gezelligheid te hebben die we altijd hebben! 


Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking in deze gekke tijd. 


Groetjes, 


Team Laresz 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: