Update Corona – Verlenging tot 1 Juni 2020

Beste ouders en dansers,
Met pijn in ons hart moeten we aankondigen dat we tot we met verlenging tot 1 Juni 2020 ons deuren nog niet kunnen openen.
Dit betekend ook dat de komende events komen ter vervallen..
– 27 April 2020 Koningsdag Demo
– 10 Mei 2020 Huizen’s Got Talent
– 24 Mei 2020 Doorloop Eindshow
– 21 Juni 2020 Eindshow
– & Alle wedstrijden van dit seizoen komen te vervallen.Β 
Uiteraard valt de Eindshow tot nu toe officieel buiten de maatregelen, maar omdat we en geen zekerheid kunnen bieden dat dit door mag gaan en dat we ons er niet op kunnen voorbereiden, moeten we het voor zijn.
Wel hebben we nu al, voor Koningsdag, Huizen’s Got Talent en de show veel voorbereid en willen deze geplande activiteiten en events gaan uitvoeren in de periode van september-januari als we de tijd hebben gehad om voor te bereiden en zekerheid dat het door mag gaan ivm de maatregelen.
We hopen hier zo snel mogelijk duidelijkheid over te kunnen doorgeven, maar we gaan er in de tussen tijd online met de kids zeker hard aan werken.
We hebben onze eerste Livestream lessen gehad gisteren en het was super gezellig en actief! Jullie doen super mee en daar zijn we jullie erg dankbaar voor. Zo maken we het zeker gezellig!
Wat betreft de kaarten die al gekocht zijn voor de eindshow, die worden terug gestort op de rekeningen waar de betalingen Vandaan kwamen. Als we een nieuwe datum hebben in periode september-januari kan je opnieuw kaarten kopen.
We zien jullie vanmiddag in de livestreams!
Stay safe. We miss you!
Dance Love,
Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s