Merel Vlogt een dag uit haar Leven tijdens de Lockdown!

Dit is denk ik wel mijn favoriete Lockdown video tot nu toe! Lieve Merel van onze woensdag groep street/hiphop 6-9JR GR1 heeft haar hele dag gevlogt tijdens een van de eerste lockdown dagen. Ze heeft het super leuk gedaan en heeft veel leuke activiteiten op een dag die jullie ook kunnen doen! Trots op Meertje. Dankjewel Saskia Eerenberg-Bon voor de super inzet van jullie gezin hiervoor  De Laresz Family is blij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s