Programma Kerstshow

Beste ouders en dansers,
We zijn er nou echt bijna! Over 3 weken is ons kerstfeest in de Meent.
De kids doen twee shows op 1 dag, dus het is even handig om door te sturen wat de bedoeling is!
Dagplanning
 
11.00 uur: Kids uiterlijk aanwezig! Peuters pas om 13.30 uur. Bij de voordeur worden ze welkom geheten en doorgestuurd naar de zaal.
11.30 uur: Generale repetitie – We oefenen de hele show in 1 keer achter elkaar. Met geluid, volgorde, kleding veranderingen en al.
12.30 uur: Pauze en omkleden – De kids kunnen even eten en aankleden in hun eigen kleedkamers. Tieners en oudere dansers in overleg naar de supermarkt.
13.30 uur: Aanvang van de gasten & Peuters aanwezig bij de voordeur. Hier zal Priskilla met de kids verzamelen en ze mee nemen backstage – hier moet ieder in de kleedkamer zijn en er klaar voor zijn.
14.00-16.00 uur: showtime!
16.00 uur: Na de show mag iedereen naar huis om te eten, op te frissen en te ontspannen
17.00 uur: Graag weer aanwezig bij de Meent!
17.30 uur: Aanvang gasten tweede show
18.00-20.00 uur: Showtime 2!
BELANGRIJK..
 
– Kleding nemen wij mee naar de meent. De kids kunnen dus op locatie omkleden. Tenzij je eigen kleding mee neemt om aan te trekken in de show. Aan het einde van de dag, alle kleding van ons graag netjes weer achter laten in de kleedkamer.
– We zijn bezoekers. Graag alle kleedkamers netjes achter laten.
– Je bent verantwoordelijk voor je eigen spullen. Laat dure spullen het liefst thuis, of hou het goed bij je.
– Iedere kleedkamer heeft een persoonlijke begeleider die al je vragen kunnen antwoorden en die verantwoordelijk voor jou zijn op deze dag. Ook als je dus tiener/ouder bent, graag met deze persoon bespreken als je heen en weer wilt of gaat.
– Wij zijn zeer beperkt bereikbaar! Wij kunnen helaas bijna niet op deze dag, appjes antwoorden en de telefoon opnemen. Als er belangrijke dingen zijn waar wij van af moeten weten wat betreft de kids, graag van tevoren aangeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
– Ja, er zijn kaartjes aan de deur beschikbaar!
– We hebben twee verschillende soorten stoelen. Basis stoelen en comfort stoelen. We houden graag rekening met de opa’s en oma’s en de mindervaliden. Deze comfort stoelen zijn dus gereserveerd voor opa’s en oma’s en de mindervaliden. Graag bij binnenkomst laten begeleiden door een van ons als je hier gebruik van wilt maken. Ook zetten we voor aan banken neer voor de kleine kids die komen kijken.
– Neem veel eten en drinken mee! Kleuren boeken en kleurpotloden.. We hebben limonade en wat lekkers voor de kids, maar de kids zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen lunch.
– Drinken en eten mag de zaal in! Als je van tevoren al dorst hebt mag je bij de bar drinken halen en het de zaal in meenemen. Er is ook een pauze van 15/20 minuten tussendoor.
Als er vragen zijn, horen we dit graag. Anders, tot Zondag 15 December!
Dance Love,
Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s