Cafe & Shop in Laresz! & Geen kleedkamer meer

Beste ouders en dansers,
Ons idee word dan eindelijk werkelijkheid! We hebben de gang en de kleedkamer omgetoverd in een Shop/Cafe.
Hier kan je vanaf woensdag gebruik van maken. Je kan bij Lara een kopje thee, koffie of limonade afrekenen voor €1,- en lekker zitten tijdens de les, of lekker erna ontspannen! Er zullen ook binnenkort verse cakes worden verkocht.. Mmmm.. Merchandise, tweedehands kleding en leuke Laresz shop artikelen kan je ook bij Lara afrekenen. De winkel en de shop zijn open tijdens de lessen. Dus voor nu zullen ze nog niet open zijn buiten de reguliere lessen om.
Helaas betekend dit wel dat er geen gebruik meer kan gemaakt worden van de kleedkamer. We hebben gemerkt dat de meeste leerlingen ook in dans & sport kleding aankomen en dus ook lekker thuis omkleden. Als er dan toch iets even omgewisseld moet worden kan dit op de wc.
We hopen dat jullie gezellig komen plaats nemen in onze nieuwe hangout!
Dance Love,
Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s