Dank Jullie wel!

Beste ouders en dansers,

Nogmaals groot dank voor jullie enthousiasme, deelname, harde werk en al jullie glimlachende gezichten. Wij hebben ontzettend genoten van jullie allemaal.

Zoals jullie weten, hebben we een paar weken geen dansen om weer ruimte te maken voor nieuwe ideeen, activiteiten en ook lekker vakantie.

Er zullen dus vanaf deze week geen reguliere dans lessen zijn.

Wel willen we jullie herinneren dat er deze week nog een auditie ronde op de planning staat voor onze 10-13 & 14-17 jaar wedstrijdgroepen. Als je hier aan mee wilt doen, kom gerust langs! We zijn heel blij met nieuwe gezichten en hebben weer zin om het volgende seizoen er tegen aan te gaan. De auditie is morgen! De jongere groep is om 17.00-18.00 uur en de oudere groep 18.00-19.00 uur. Je hoeft niks voor te bereiden, maar Bring your best self!

Ook hebben we deze week nog een BBQ op de planning staan. Aanstaande vrijdag vanaf 16.00 uur zijn alle docenten, leden en familie leden welkom om lekker bij ons in de tuin mee te eten. Neem je eigen hapje/vlees mee! En eventueel wat drinken. Wij zorgen voor de bak en kook ruimte.

Ook hosten wij deze zomer speciale kindervakantie dagen op onze eigen locatie! Ben je benieuwd naar meer informatie? Ga dan naar

https://lareszshop.com/product-categorie/kinder-vakantie-weken/

Tijdens de show hebben we ook een aantal goede camera & video camera professionals neergezet. Je kunt de film bij ons bestellen voor €10,00 en dan zul je hem digitaal opgestuurd krijgen via Wetransfer. Stuur ons een mailtje als je deze graag wilt hebben!

Foto’s worden geplaatst op onze website. Als je zelf de foto’s wilt delen, vermeld dan graag de fotograaf die erbij staat.

De eerste serie staat al online: https://laresz.com/gallerij/

Laat ons graag even weten wat je volgend seizoen wilt gaan doen en of je er bij een van onze vakantie events en/of de auditie bij bent.

Het rooster komt zsm online!

Tot snel.

Dance Love,

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s