Doorloop, Hulpmoeders gevraagd! En wie speelt een strijkinstrument?

Beste ouders en dansers,

Aftellen!! Over 3,5 week staan we met de hele school in het Spant, onze fysie van een echte Live show uit te beelden.

We kunnen echt niet wachten om er met z’n allen een feestje van te maken!

Om alles toch samen even goed rond te maken gaan we aanstaande zondag met alle groepen alles als doornemen in de vorm van een  doorloop! We sturen het voor de zekerheid even met herinnering omdat we graag willen dat iedereen er bij is. Don’t forget! Aanstaande zondag moet elke groep aanwezig zijn tussen 12.00-14.00 uur bij de dansschool! Je mag als je klaar bent weer naar huis, maar we ervaren dat iedereen het wel erg leuk vind om elkaar te zien dansen en ook de show voor het eerst te zien als geheel.

Als je er niet kan zijn, laat het ons even weten!

Verder zijn we nog op zoek naar hulp mama’s die voor dat de show begint even kunnen helpen de kids klaar te maken. Beetje make-upen en haren doen.. Laat ons graag weten of jullie je geroepen voelen om te helpen! Tijden zullen we uiterlijk vrijdag door geven.

Ook hebben een mooi stuk waar we eigenlijk een live strijkinstrument bij willen hebben dus vroegen we ons af of jullie in je omgeving iemand kennen die dit zou kunnen en willen doen en anders ook kunnen rond vragen..

Alvast bedankt en tot zondag!

Groetjes,

Lara Campbell

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s