Eerste Wedstrijd Next Generation

Beste ouders en dansers,

Wat een heerlijke prestatie! De kids van onze wedstrijdgroep ‘Next Generation’ hebben afgelopen zondag hun eerste wedstrijd gedanst en een gave score van 6,4 behaald voor hun optreden. Na lange trainingen, en heel veel spanning hebben ze het super tof gedaan en zijn we als dansschool meer dan trots op ze.

Als je dit optreden graag wilt terug zien kijk dan naar de onderstaande video:

Verder willen we nog van jullie vragen om ons door te geven of de kids deze week aanwezig zijn ivm de Avondvierdaagse. Laat dit even weten aan de docent van de groep! Verder zijn wij volgende week donderdag (30 Mei) met Hemelvaart gesloten tenzij de docent anders aankondigt!

Fijne dansweek iedereen.

Dance Love,

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s