Alle mannen opgelet!

Beste dansers,

We hebben een nieuwe les, wat betekent.. Ook een nieuwe leuke actie!

We zijn namelijk sinds twee weken gestart met een Yoga for Men les. Deze les is op de maandag van 20.00-21.00 uur in onze studio. We hebben al een klein groepje van enthousiaste mannen, maar zouden het leuk vinden om het mogelijk te maken voor de mannen in het leven van onze leden om hier een goede indruk van te hebben en de lessen te kunnen proberen.

Gratis een maand Yoga!

Dus.. ben jij de papa, de broer, de opa van een lid? Of misschien wel zelf al lid, en wil je dit graag uitproberen? Dan kun je je aanmelden bij ons om een maand gratis yoga op de maandag uit te proberen. Het is voor alle leeftijden en vooral ook heerlijk om tot rusten te komen, je spieren te versterken en leniger te worden. Dus waar wacht je nog op! Geef je op!

De maand gaat vanaf maandag 20 Mei in. 

We horen graag of je er bij bent.

Dance Love,

Team Laresz

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: