Belangrijk om te Weten!

Beste ouders en dansers,

We hebben een heerlijke vakantie en ook Koningsdag optreden achter de rug.. Hoewel er wat hagel viel, ging de kids er volledig voor en hebben ze het ook super gedaan!

We hopen dat jullie weer lekker ingekomen en ingedanst zijn, want we hebben een gave show om de hoek en zijn al bezig met afronden en vooral weer het hard trainen en voorbereiden om de puntjes op de i te zetten.

Wat ook met de eindshow komt is ook het einde van het seizoen en voor we dat benaderen zijn er een aantal dingen nog belangrijk om  te weten. Sommige dingen zijn al door gegeven, maar we vinden het toch belangrijk om deze punten te herhalen.

Aanwezigheid in de les & de Doorloop

Aangezien we bezig zijn met de show, vragen we van jullie om zoveel mogelijk aanwezig te zijn om te zorgen dat we iedereen goed kunnen voorbereiden voor de show. Zo gaat iedereen lekker het podium op in Juni!

Ook hebben we al snel de Doorloop in de dansschool met alle groepen. We gaan de show helemaal doornemen met alle groepen om te kijken hoe we ervoor staan en of we nog dingen moeten aanpassen.

De doorloop is op Zondag 9 Juni tussen 12.00 & 14.00 uur in de dansschool.

Ook sluiten we dit seizoen eerder dan normaal. Na de show zijn er geen lessen meer. Wel sluiten we dit jaar af met een dansschool bbq op vrijdag 5 juli vanaf 16.00 uur. Ouders zijn ook welkom en het idee is om allen wat vlees mee te nemen en wat te drinken!

Ook zeker belangrijk: We sluiten dit seizoen ook weer af met Wedstrijdgroep audities. Op Dinsdag 2 juli 2019 van 17.00-18.00 uur is er auditie voor de groep van 6-9 jaar & 18.00-19.00 uur is er auditie voor de groepen 10-13 & 14-17 jaar. Wil je graag mee doen? Meld je dan bij ons aan. Iedereen is welkom!

De planning voor de show zelf zal begin juni bekent worden. Als er nog andere vragen zijn of je bent verhinderd om naar een van de data te komen, laat het ons zsm weten!

Nog benieuwd naar het Koningsdag optreden?

Dance Love,

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s