Exclusive 4e op Eerste wedstrijd van het Seizoen! & Laresz – Shop

Beste dansers en ouders,

We beginnen het wedstrijd seizoen goed! Na keihard getraind te hebben op een hele nieuwe dans en in weer hele nieuwe gave outfits, hebben onze meiden van Exclusive gisteren hun eerste wedstrijd van het seizoen gedanst.

In spanning, na 2 uur gewacht te hebben en die 2 minuten on stage te hebben geknald, luisterde we met z’n allen naar de 18 groepen uit hun categorie die genoemd werden en het werd steeds spannender. “Op de vierde plek uit Blaricum, Noord-Holland, EXCLUSIVE!”

Wat een gaaf gevoel en wat word het zo gegund om steeds hoger te komen. Het kan alleen maar omhoog vanaf hier! Super trots, als ouders, coach, eigenaresse van de dansschool, maar vooral als super fans van deze gave wedstrijdgroep.

Laresz – Shop

Wat ook gaaf is om te zien, is hoe goed onze hoodies & sweaters het doen rondom de leerlingen. Sinds Eind januari hebben we een eigen webshop met onze merchandise, met een divers aanbod! Check it out: Laresz – Shop

Een fijne dansweek toegewenst!

Dance Love,

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s