De laatste week voor De Kerstvakantie + Privacy wet

Beste ouders en dansers,

We gaan bijna de rust en drukte in van de feestdagen, maar voor dat we dat doen gaan we nog even aan de slag..

Deze week is het de laatste week voor de kerstvakantie en we willen het graag gezellig afsluiten. Met wat lekkers, misschien een leuke kerstfilm en heel veel spelletjes! Tijdens de lessen zal er dan vooral wel ruimte zijn voor gezelligheid om even bij elkaar te komen.

Ook gaan 2019 knallend het jaar in met al ons aanbod en komt er weer een nieuwe show, komen er nieuwe wedstrijden, leuke events en leuk nieuw aanbod aan! Ook willen we actiever worden in het delen van wat we doen binnen dansschool. Leuke video’s plaatsen met de kids van nieuwe dansjes etc. om er voor te zorgen dat we nieuwe leuke dansers warm kunnen maken voor de lessen.

Daarom is het van belang dat we van jullie toestemming krijgen voor beiden het vastleggen en publiceren van foto’s en video’s van de dansers en vragen we vriendelijk of jullie het formulier in de bijlage kunnen invullen en terug sturen zodat wij er rekening mee kunnen houden als dit niet mag. Dit geld ook voor volwassenen. Graag voor 2019! Zodat we in januari weer goed aan de slag kunnen.

We zijn de hele kerstvakantie dicht, dus alle lessen hebben een pauze van zaterdag 22 December-Zondag 6 januari en starten de lessen weer op maandag 7 januari 2019!

We wensen jullie alvast een hele fijne kerst een fijne jaarwisseling toe!

Dance Love,

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s