Jaimy-Lee

Beste ouders en dansers,

Na een goed overleg en wat puzzelen en denken, hebben Jaimy-Lee en wij, als Dansschool Laresz ervoor gekozen om gescheiden wegen te gaan. We hebben beiden een goed zicht voor onze eigen toekomst en gunnen elkaar al het goeds! Na 2 jaar samen te hebben gewerkt leek ons het beste om deze keuze te maken om weer goed vooruit te kunnen gaan.

Dit betekent uiteraard voor de lessen dat er iets gaat schuiven, wat betekent dat we graag de Dancehall leerlingen doorverwijzen naar de Dinsdag les van 20.00-21.00 uur (Street/HipHop Advanced) met Regillio en we over de Peuter les onderling met de ouders en Jaimy een oplossing gaan zoeken voor het voort zetten van de les.

Jaim is een deel van onze school en zal ook zeker lekker blijven mee doen en langs komen!

Voor verdere vragen kunnen jullie met ons contact opnemen.

Groetjes en een fijne dansweek toegewenst,

Team Laresz

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: