We zijn terug!

Beste ouders en dansers,

Het heeft een aantal dagen moeten duren, maar we hebben onze mail weer terug kunnen krijgen. Wat betekent dat we mails weer kunnen ontvangen en antwoorden! Dus ask away.

Er zijn een aantal leuke dingen gebeurd en onderweg!

NK Soneo 7 Oktober

De meiden van Exclusive hebben gisteren het NK alles gegeven en het was een heerlijk moment om het wedstrijdseizoen af te sluiten en weer aan een nieuwe te beginnen. De meiden zijn al 2 jaar op weg met elkaar en staan nu, na 2 jaar op de 6e plaats in het NK van Soneo. Hier zijn we meer dan trots op. Het is voor ons zo gaaf om te zien hoe de meiden groeien en bloeien!


Pixformance Open week

Ook gaan we onze studio opvullen met nog meer aanbod en dit keer in het jasje van Fitness. Doordweeks overdag en in het weekend kan je vanaf november bij ons Fitness met de Pixformance apparaten. Deze apparaten, kunnen je aan de hand van gepersonaliseerde workouts en doelen helpen en begeleiden door je training heen. En dat in 30 minuten! Zo kun je je eigen progressie terug zien op het scherm, en werk je aan houding en kun je jezelf letterlijk uitdagen. Het is een ‘sportief’ spelletje die je in no time helpt om fitter en gezonder te worden!

Benieuwd? Meld je aan voor een proeftraining in de week van de herfstvakantie op de 23ste, 24ste, 25ste of 26ste van oktober van 9.00-16.00 uur en kijk ook even deze promo video als je inhoudelijk meer wilt weten: https://www.youtube.com/watch?v=TumnTtfgSbg&t=10s

Aanmelden kan via de mail!

Herfstvakantie

In de herfstvakantie zijn we gesloten. Wel gaan de Rolstoeldans & de Zumba Gold lessen gewoon door. De herfstvakantie is van 22-26 oktober. Dat betekent dat we weer open zijn op maandag de 29ste van oktober.


2 Jaar bestaan van Laresz, wij vieren feest!

In november schieten we een confetti kanon open en proosten op al twee actieve en gezellige jaren met jullie en ons team. We willen graag dat jullie hier bij zijn. Er is een erg leuk programma voor jullie.

De hele dag kun je cupcake’s en taarten eten, voor leuke spulletjes en kleding winkelen, lekker mee dansen met een DJ en onze nieuwe fitness programma Pixformance uitproberen.

Ook hebben we om..

13.00-13.30 uur een modeshow met onze eigen dansleerlingen en kleding van Superstyle

Wear

13.30-14.00 uur dansdemo’s vanuit onze eigen dansschool

Ook zijn er leuke dingen te winnen op deze dag..

Laat ons aub weten of je erbij bent ivm inkopen voor deze dag!

Last but not least..

Ook verwelkomen we een aantal nieuwe dansers dit jaar! We vinden het erg gezellig dat jullie je bij ons hebben aangesloten. Welcome to the Laresz family!

Verder een fijne dansweek toegewenst, see you in class.

Dance love,

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s