Al bijna een maand verder!

Beste ouders en dansers,

Hoe gaat het? Inmiddels zijn we allen weer langzaam gewent geraakt aan het werk ritme en helaas de vakantie uitgerold, maar voor ons is dat alleen maar gezellig! We hebben een aantal nieuwe dansers en docenten erbij en we willen jullie van harte welkom heten dit jaar. Ook willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste nieuwtjes!

Rooster Aanpassing & Nieuwe Lessen

Omdat er toch veel tijden en dagen veranderd waren, kwam het niet erg goed uit voor ieder en hebben we dat gelukkig kunnen oplossen door hier en daar te schuiven. Het rooster is helemaal up to date en ook nog eens aangekleed met nieuwe lessen. Kom gezellig een keer een kijkje nemen! https://laresz.com/rooster/

NK Soneo Dance Challenge 2018

Ook gaan we volgende week zondag 7 oktober met Exclusive naar het NK in Zwolle, interesse om deze meiden toe te juichen? Alle info over de dag kan je vinden op http://www.soneo.nl en de timetable http://www.soneo.nl/wp-content/uploads/2018/09/NEDERLANDSKAMPIOENSCHAP-SONEO-DANCE-CHALLENGE-2018-OVERZICHT-TEAMS.pdf

En verder…

We bestaan al bijna 2 jaar! In november schieten we een confetti kanon open en proosten op al twee actieve en gezellige jaren met jullie en ons team. We willen graag dat jullie hier bij zijn. Op Zondag 4 november 2018 van 12.00-17.00 uur is er een leuke dag in de dansschool georganiseerd met kraampjes, hapjes en drankjes en ook een voorproefje van Laresz – Shop & Laresz – Home Made. Dus zet hem in je agenda!

Verder willen we jullie al heel erg bedanken voor 2 super jaren en voor jullie inzet met alle events en shows die we neerzetten!

Een fijne dansweek toegewenst.

08-09-2018 Sander den Oude (4)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: