Planning ik toon avond & Les uitval

Beste ouders en dansers,

Toch wel leuk om nog zo kort voor de eindshow met z’n allen leuk in te kunnen dansen in het theater en we zijn erg blij dat jullie er ook bij kunnen zijn!

Wat erg belangrijk om te weten is dat de lessen van vrijdag aanstaande 29 juni 2018 Street/HipHop 7+ (17.00-18.00 uur) en Formation (18.00-19.00 uur) UITVALLEN! IVM ik toon avond. Er is dus geen les aanstaande Vrijdag! Voor deze groepen.

Informatie dag zelf

De groepen die dus mee doen zijn: Modern 9+, Street/HipHop 7+, Dancehall, Formation en Exclusive.

We spreken er om tussen 17.00 uur en UITERLIJK 17.15 uur aangekleed en wel af voor het pand zelf. De locatie is dus dezelfde locatie als de eindshow van volgende week: ’t Spant Theater, Dr. A. Kuyperlaan 3, 1402 Bussum.

Je kan naast het theater parkeren en anders de kids ook voor het pand afzetten.

De show is uitverkocht! Er is dus geen mogelijkheid meer om kaartjes voor deze show te halen! Als je binnen komt bij de show is er bij de voordeur gelijk een kaartcontrole waar je je uitgeprinte ticket laat zien.

Wat verder belangrijk is voor de kids, is dat we tussen 17.40 uur en 17.55 uur de tijd hebben om een ‘generale’ te houden en dat we beneden bij de artisten foyer ook nog kunnen oefenen en indansen. In de verder tijd dat we wachten kunnen we terecht bij ons eigen kleedkamers waar we ons ook even nog extra kunnen klaar maken.

Verder is het ook een erg belangrijk detail dat we een strak programma aan moeten houden en dus gelijk nadat we klaar zijn met onze dans het podium af moeten zodat de volgende groep kan klaar staan.

Verdere informatie horen de kids hierover op de dag zelf.

Het word een gezellig moment om mensen uit heel het gooi te laten zien wat wij als dansschool allemaal doen!

We hopen dat jullie er zin in hebben, wij wel!

Dance Love,

Team Laresz

Screen Shot 2018-06-27 at 12.16.18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s