Koningsdag & de Meivakantie

Beste ouders en dansers,

Er komt weer een gezellige tijd aan. Aankomende vrijdag is het Koningspelen, waarbij een aantal van onze docenten zeker te vinden zijn bij verschillende locatie rondom Huizen en Blaricum om de Fitlala met kids te dansen en daarna is het lekker mei vakantie!

Wij hebben uiteraard besloten, om in de meivakantie alle jeugd lessen even stil te zetten en dicht te gaan, maar dat zal ook gelden voor de volwassen lessen. Er is dus ook geen STRONG By Zumba en Zumba.

Aanstaande vrijdag 20 april is de laatste les dag voor de vakantie en maandag 7 mei zijn we weer gezellig bij jullie terug!

Verder willen we nog een laatste reminder sturen over Koningsdag.

De groepen: Dancehall (Maandag les 18.00-19.00 uur), Formation, Exclusive, Beiden breakdance groepen (Vrijdag lessen 19.00-20.00 & 20.00-21.00 uur) en HipHop 7+ (Vrijdag Les 17.00-18.00 uur) worden vrijdag 27 april 2018 om 12.30 uur uiterlijk verwacht op het oude Raadhuisplein (Oude Dorp) in Huizen. Graag voor het podium bij de hekken. De kids treden tussen 12.45 & 13.15 op. Ze horen van hun docenten wat ze op de dag aan kunnen trekken! 

Geniet heerlijk van het weer!

Dance Love,

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s