Audities Wedstrijdgroepen

Beste ouders en dansers,

We willen de geïnteresseerde als allereerst heel erg bedanken voor de aanmeldingen voor de audities van de wedstrijdgroepen die wij graag willen opzetten. Alleen hebben we helaas voor de meeste groepen niet genoeg aanmeldingen om zowel de auditie en de wedstrijdgroepen voort te zetten voor dit jaar. Dan hebben we het voornamelijk over de wedstrijdgroep met leeftijdscategorie 6-9 jaar oud & de 18+. Het is zeker iets wat we volgend seizoen weer willen gaan proberen, maar nu helaas nog niet waar kunnen maken. Wel betekent dat dat er genoeg tijd is om nog goed te oefenen in de recreatieve lessen en ze zich nog beter kunnen voorbereiden voor volgend seizoen.

De audities die dus niet doorgaan zijn: Hiphop 6-9, HipHop 18+ & de auditie voor Exclusive.

Hiphop 10-13/14 dus wel!

Wij wensen jullie nog een fijne vakantie en zien jullie weer gezellig volgende week..

Groetjes,

Lara

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s