Audities HipHop Wedstrijdgroepen

Beste ouders en dansers,

Omdat we zoveel plezier uit onze twee super wedstrijdroepen halen, willen we met liefde bekent maken dat we opnieuw op roep doen naar nieuwe dansers. Voor zowel aanvulling in de bestaande groepen als het starten van nieuwe groepen. Wij zijn op zoek naar dansers voor..

De Nieuwe 6-10 jaar dansgroep

Het liefst 8-10 dansers

Formation (11-13/14 jaar oud)

Nog 2-4 dansers! Het liefst al een begin niveau/basis hiphop ervaring.

Exclusive (14/15-17)

ERVAREN Hiphop danser. Dit is momenteel ons sterren team, we hebben dansers nodig die al op een hoog niveau Hiphop kunnen dansen. 2 Dansers gewild!

Ouderen’ groep (18+)

ERVAREN HipHop dansers! 8-10 dansers.

De audities worden gehouden tijdens de ‘bestaande’ les uren. De dansers krijgen dus gewoon een les op wedstrijd niveau en daarna word er gekeken naar wie er geselecteerd worden voor de wedstrijdgroepen. Als je auditie wil doen moet je je aanmelden, ons een mail of appje sturen is voldoende! We willen goed rekening houden met het aantal dat komt opdagen, zodat we genoeg ogen hebben om de lessen te jureren etc.

Data voor de audities zijn…

Formation: Maandag 5 maart 2018 van 17.00-18.00 uur (Gegeven door Jaimy-Lee)

Exclusive: Maandag 5 maart 2018 van 18.00-19.00 uur (Gegeven door Regillio)

Ouderen Wedstrijdgroep: Dinsdag 6 maart 2018 van 20.00-21.00 uur (Gegeven door Regillio)

Jongeren Wedstrijdgroep (6-9): Woensdag van 17.15-18.15 uur (Gegeven door Lara)

Wat komt er allemaal bij kijken?

Als je in een wedstrijdgroep zit betekent het dat je minimaal 2 keer in de week moet trainen op hoger dans niveau en dat je gemiddeld 1 keer per twee maanden een wedstrijd danst op de zondag. Dit wel na de ‘opstart’ fase. De groepen moeten eerst een hele choreo afmaken en leren. Een wedstrijd kost ongeveer 6-12 euro per danser, per wedstrijd en als ouder in publiek kost het gemiddeld 12-15 euro om de hele show te zien. Wedstrijden verschillen erg per locatie. Het kan zijn dat je naar Bussum moet, maar het kan ook zo zijn dat je naar Zwolle moet. Onderling kunnen de ouders uiteraard afspraken maken over het rijden. Uit ervaring gaat dit altijd goed! Reken er op dat de dansers zeker de hele dag vrij moeten houden. Dit ivm het in dansen, melden, uit loop van de show etc.

Kleding word verzorgt vanuit de dansschool zelf, maar zal het abonnement verhoogt worden, afhankelijk van leeftijd en het aantal trainingen per week. Bekijk onze website voor de tarieven:Β https://laresz.com/tarieven/

We horen graag of jullie er bij zijn, we hebben er erg veel zin in om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan!

Dance Love,

Lara

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s