Herfstvakantie en de Kerstshow

Beste ouders en dansers,

De tijd vliegt! Zo hebben twee leuke en belangrijke dingen die er aan komen. Om te beginnen zijn we volgende week een weekje dicht in verband met de Herfstvakantie, even bijkomen van de 2 startende werk en school maanden en wie weet ook nog eens wat mooi weer mee pakken! Dit betekent dat we vanaf Maandag 30 oktober weer geopend zijn! Een aantal volwassenen lessen gaan wel door en dat zijn:

Maandag 23 oktober

20.00 uur STRONG By Zumba

Dinsdag 24 oktober

20.00 uur Old School, New School

Woensdag 25 oktober

20.15 uur Zumba

Verder zijn we druk bezig met het plannen van een intieme en gezellige kerstshow.. We zijn bijna rond met alle informatie dus in de vakantie zal er een definitieve planning en ook definitieve informatie over worden opgestuurd! De kerstshow is geen grote Theater show, het word een intieme gezellige show.

Ook vinden we het belangrijk dat onze leerlingen goed drinken en een eigen bidon of waterfles meenemen, we hebben erg veel glazen in de studio, maar willen echt het liefst dat de leerlingen een eigen fles meenemen!

Last but not least, merken we ook dat we het af en toe mislopen dat de leerlingen zich niet altijd afmelden voor een les. We willen het graag weten als ze een keer niet komen, want dan staan we zelf minder voor verassingen en kunnen we er rekening mee houden. Heel graag een afmelding via de mail of via een Whatsapp bericht in hun groepschats, of ze kunnen altijd naar ons algemene nummer bellen of een bericht sturen.

Een hele fijne vakantie alvast!

Groetjes,

Lara

Team Laresz

Stroomzijde 6

1261 ZW Blaricum

Telefoonnummer: 06 41 32 98 74

E-mail: info@laresz.nl

Website: www.laresz.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s