Start dans Seizoen 2017-2018!

Beste dansers en ouders,

Het voelt weer als een tijd geleden, maar de tijd is zeker snel gegaan! We hopen dat jullie allemaal nog lekker aan het genieten zijn van de vakantie en ook verder een lekkere vakantie hebben gehad. Aan deze kant is er ook veel genoten, maar zijn we ook onderling druk geweest met de start voor het het nieuwe seizoen. Over minder als 2 weken, gaan we namelijk weer open!

Dus.. Wat hebben we allemaal voor jullie in huis het komend seizoen?

Een nieuwe Look

Onze studio in de Blaricummermeent heeft een goede make-over gehad. Metallic paars, pallet hout.. Nieuwe kasten, nieuwe stoelen en een gave nieuwe indeling. De studio is stoer en absoluut danser proof!

Het nieuwe Rooster

Het nieuwe rooster was vrij snel bekend, er zijn hele kleine aanpassing gemaakt op de maandag en dinsdag. Je kunt op onze website zien wat die aanpassingen zijn: www.laresz.com/rooster

Vernieuwde site

Ook onze website heeft een nieuw jasje! Www.laresz.com

Sportactie Albert Heijn & De Sportweek

Je hoort het goed! Wij als dansschool doen mee aan deze hele gave en leuk ondernemingen vanuit het NOC*NSF om iedereen aan het bewegen te krijgen. In september zijn we volop in beweging! We doen mee aan een hele leuke sportactie van Albert Heijn, waarin je kan sparen om bij ons een paar gratis lessen te volgen. Hou Albert Heijn & de website van AH In de gaten! Overigens hebben we ook tijdens de nationale sportweek open les week, wat inhoud dat iedereen in de week van 9 september-17 september gratis alle lessen kan uit proberen! Dit is niet alles.. We gaan ook als dansschool flink wat demo’s en promo’s neerzetten. Hieronder meer informatie.. Welke groepen er mee doen, is in die twee weken te beslissen aan de docenten en aan de hand van het aantal dansers van de groepen die mee kunnen doen.

Sportweek Huizerdag Kick-Off Optreden/Demo

Datum: Zaterdag 9 September 2017

Tijden: 13.30-14.00 uur & 15.00-15.30 uur

Locatie: Ergens rondom, Plein 2000, Huizen (exacte locatie word zsm doorgegeven)

Info volgt..

Sportweek Sport Beach Event Optreden/Demo & Workshops

Datum: Zondag 17 September 2017

Tijden:

10.45-11.45 uur: Zumba Workshop

11.30-12.00 uur: STRONG By Zumba Workshop

12.00-12.45 uur: Dansschool Demo

13.00-13.30 uur: Zumba Workshop

13.30-14.00 uur: STRONG By Zumba Workshop 

Locatie: Zomerkade/Surfstrand, Huizen

Groepen: Old School, New School, Exclusive, Breakdance Kids, Breakdance Teens & Gogo/Dancehall & more…

Info volgt..

2 Shows dit jaar! 

Na het succes van onze dansshow ‘Quotes’, waren we erg gemotiveerd en geïnspireerd wat maakt dat we het dit jaar niet 1, maar 2 keer willen neerzetten. In December zal er een kerstshow plaats vinden, en volgend jaar juli weer een gave eindshow. Ja, we weten het thema al! Dit zal snel bekent worden gemaakt.. Ook alle data en informatie volgt snel.

Opening/ledendag Dansschool

Op Zondag 3 september houden we ook een gezellige leden dag voor alle leden en ouders van de leden in onze studio. Zo kunnen we lekker even bijkletsen en een goede start van een nieuw jaar maken! Op deze dag zijn er kraampjes met leuke spulletjes aanwezig, kan er gedanst worden, gegamed en zullen er lekkere hapjes zijn. Dit event is voor niet-leden €5,-

Locatie: Stroomzijde 6, 1261 ZW Blaricum

Tijd: 12.00-18.00 uur

Graag laten weten of je aanwezig bent! We gaan uit van het aantal dat zich aanmeldt!

We hebben er zin in!

Al met al, hebben we er erg veel zin in om weer iedereen te zien en samen weer een gezellig hardwerkend dansjaar neer te zetten. We zien jullie graag 3 september. Tot heel snel!

Dance Love,

Lara

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s