Koningsdag Donderdag 27 April & Mei Vakantie

Beste ouders en dansers,

Zoals jullie al weten komt er weer een oranje tijd tegemoet en willen wij als dansschool hier graag aan mee doen. 27 April 2017 hebben wij als dansschool van 11.30-12.00 uur & 12.30-13.00 uur de tijd om op het Oud raadhuisplein in het Oude Dorp in Huizen iets leuks te neer zetten. Echter hebben wij al van veel begrepen dat ze er die dag niet bij kunnen zijn, omdat ze weg gaan.

Omdat we er toch iets leuks van willen maken, horen wij heel graag zsm of jij als danser, of de kids als dansers mee erbij kunnen zijn deze dag. Zo kunnen wij zelf een goed programma opstellen en volgende week nog goed oefenen met de kids voor het optreden. Het is heel belangrijk om dit snel te weten zodat we er goed aan kunnen werken!

Verder benaderen we ook weer twee weekjes er tussenuit. Van 22 april-7 mei zijn wij gesloten. Wel is het mogelijk om met de docent in de studio in overleg nog te oefenen voor koningsdag!

En dan als laatste… hebben we een geweldige show voorbereid die steeds dichterbij komt! 1 Mei zullen we starten met de kaartverkoop en promotie dit zowel online als bij onze locaties.

We horen graag of de kids erbij zijn,

Groetjes,

Lara Campbell

Team Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s