Nieuwsbrief 6 November 2016

Beste ouders en dansers,

Hierbij de nieuwsbrief van 6 november 2016.

– Een nieuwe Look! : We zijn blij met de leuke reacties op de nieuwe naam en logo en zijn ook erg blij om te zeggen dat we begonnen zijn met schilderen en inrichten van de studio!

– Incassoformulieren: We hebben aardig wat formulieren binnen en ook nieuwe inschrijvingen, leden dank jullie wel en nieuwe leden welkom bij Laresz! Echter missen we ook een goed aantal, en vragen wij u om het formulier zo snel mogelijk in te leveren zodat wij alle betalingen en lessen in orde kunnen maken.

– Zumba Sinterklaas Party: Zaterdag 19 november van 20.00-22.00 uur hosten wij onze eerst Zumba  masterclass met andere instructors! Deze avond aanwezig zijn: Anouk Veltkamp, Monica de Boer, Sher de Veer & Lara Campbell. Doe een gekke sinterklaas oufit aan en dans 2 uur lang in latin style! Dit event is voor leden €2,50 en niet-leden €5,-. Stuur een mail naar info@laresz.nl om je aan te melden en je ticket te ontvangen.

– Member & Friends Middag: Zondag 27 november van 12.00-16.00 uur hosten wij een kennismaking en gezelligheidsmiddag voor de leden, ouders van de leden en kennissen van de leden, die met ons willen kennis maken. De entree is gratis, maar je moet je wel aanmelden via info@laresz.nl met ook de naam van de lid met wie je gaat. Deze dag zullen er kraampjes aanwezig zijn met nieuwe en tweedehands spullen. Laresz kleding & meer. Gebakjes & meer beauty en home style spullen. Meer informatie volgt over de activiteiten.

Een hele fijne avond toegewenst en tot de volgende dansles!

Groetjes,

Team Laresz

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s