Nieuwe IBAN & Machtigingsformulier

Lieve dansers en ouders,

Wij hopen dat jullie lekker aan het genieten zijn van de vakantie, maar hebben een belangrijke mededeling over een verandering die per 1 november 2016 gaat plaats vinden en dat is uiteraard, omdat er 1 oktober een overname heeft plaats gevonden. Per 1 november 2016 gaan wij namelijk incasseren vanuit een ander bankrekeningnummer en heel belangrijk is dat wij een handtekening hebben van jullie zodat we dat in orde kunnen maken. In de maand oktober gaan alle betalingen nog via RoCa en vanaf 1 november gaan ze via Laresz.

Elke eerste van de maand zullen wij incasseren voor die maand. Dus ook als je je inschrijft op bijvoorbeeld de 15e zul je voor diezelfde maand nog betalen. Wat dus inhoud de betaling van 1 november voor de maand november is.

We zullen de machtigingsformulieren in de lessen aan jullie uitdelen met het verzoek om ze ingevuld met een handtekening weer in te leveren. Ook zullen wij de documenten versturen dus zouden jullie het ook thuis kunnen uitprinten en in de les weer mee kunnen nemen.

Alvast bedankt en geniet van de vakantie!

Groetjes,

Team Laresz

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: