De Nieuwe Naam!

screen-shot-2016-10-03-at-12-20-14

Welkom! In de wereld van ‘LARESZ’!

‘LARESZ’ is een nieuwe dans/sportschool die zich vestigd in Nieuw Blaricum & in het Blaricumse dorp. Met als eigenaresse Lara Campbell & Danscoordinator Regillio Cyrus is deze school een creatieve & gezellige plek om je zelf creatief en ook actief te uiten. Binnen de school is het voor ons belangrijk dat ieder zich kan uiten, zich op zijn plek voelt en ook passie heeft voor wat ze doen. Met de docenten die we hebben, bieden we veel verschillende soorten lessen in beiden sport en dans. Van Streetdance, naar modern. Van Zumba naar Small Group Training. Ballet naar Song & Dance en nog veel meer!

Bij ‘LARESZ’ vind je een plek om connectie te vinden met anderen, maar ook met jezelf. Wij staan achter persoonlijke & fysieke groei en willen een plek voor mensen creëren waar ze zichzelf uitdagen en beter leren kennen. Wij hebben aandacht voor ieder en zorgen er voor dat elke les een feestje is! Come and join us!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s